Kvinnors klädstilar

Street style kläder

Street style kläder

gå med i diskussionen

 
innehåll
 1. Funktioner och egenskaper för Street Style
 2. Stilgeografi
 3. Bildteckning regler
 4. Färglösningar
 5. Grundläggande garderobsposter
 6. Jacka tillverkad av äkta läder eller läder, ekoskinn
 7. Hur man gör ett snyggt utseende?

Street Style kläder (Street Style) är ett relativt nytt fenomen i modevärlden, vilket möjliggör avsaknaden av formella krav och strikta ramar. Att skapa en sådan bild uppmuntras kreativitet. Det härstammar från 60-talet av förra seklet mot bakgrund av framväxten av tvetydiga ungdomssubkulturer. Lagstiftare av gatustil är ungdommen i Tokyo, Paris, London och New York.

Funktioner och egenskaper för Street Style

Bildandet av denna stil av kläder är skyldig till musikaliska trender och sportlivsstil. Modetreningen har idag blivit mjukare och mer intelligent. Hennes mångsidighet lockar dem som inte vill vara begränsade av klädkoden. I den här stilen kan du till och med göra en strikt och affärsbild.

 • Klädstilen är unik, det handlar om vardagliga bilder av vanliga människor och kändisar. Dess utmärkande särdrag är möjligheten att välja objekt i ensemblet i modebutiker eller i begagnade.
 • Det finns inga tydliga regler och ramar. Detta uttryck, som betonar snygga kläder. En sådan bild sticker ut från mängden med ett extraordinärt utseende, och för vissa kan det tyckas saknas smak. Stilen är dock original och låter dig kombinera inkompatibla saker vid första ögonkastet.
 • Gatustil är benägen att unisex. I kvinnans garderob kan det vara mänskläder (skjortor och jackor). Med korrekt bildskapande med andra saker kommer uppsättningen att vara otroligt snygg och feminin.
 • Huvudregeln för att skapa en sådan klänning är en tandem av kreativitet och en känsla av proportioner. Idag är Street Style den nuvarande riktningen för stadsmode och har inga åldersbegränsningar. Den är idealisk för unga tjejer och ljusa kvinnor.
 • Han är inte tråkig eller vardaglig. Den bygger på en lämplig blandning av olika riktningar (grunge, casual, boho-chic, punk, vintage, glamrock) för att skapa en unik bild. Blandningen visar sig alltid elegant och unik.
 • Smart Street utmanar många klädstilar och glänsande tidskrifter. Han förnekar att visa värdet av saker. Kvinnor i mode som väljer denna stil fokuserar inte på logotyper, taggar och etiketter.
 • Varje kvinna avslöjar han på olika sätt. Vid upprättandet av ensemblet är det viktigt att lita på din smak och välja någon bekväm klädsel. Ett särdrag hos stilen är bekvämligheten med produkterna. Klippet av saker begränsar inte rörelsens frihet, medan bilden ser extravagant ut.
 • Ett särdrag hos stilen är en kombination av högst tre nyanser i en bild.
 • Varje land och en separat storstad har sin egen gatustil med ett avtryck av nyanser som ligger i området.
7 foto

Stilgeografi

Stilen i varje land är unik på sin egen väg.

franska

Street stil i Frankrike har nyanser av romantik. För att skapa en unik uppsättning behöver franskmannen ha på sig en anpassad klänning och avsluta bågen med en lång halsduk och en stickad bänk. Det är viktigt att bilden blev raffinerad och elegant.

japansk

I den stigande solens land är gatustilmen relevant i andan av anime. Dessa är "rörkanal" med en porslinskomplex och olika frisyrer från favorit-tv-program.

Tjejens streetstil imiterar sina älskade hjältar, där det ofta finns jackor, korta kjolar, knähöjder och uppsättningar med anteckningar av en skoluniform. Det här är en hel delkultur, en slags livsfilosofi. Dockbilden ser lite naiv, men feminin.

engelska

London Street Style har två sorter: den klassiska riktningen och hooligan anteckningar. Fläktar med traditionella stämningar föredrar snäva byxor, jeans och leggings, som ofta kombineras med T-shirts, strikta jackor och cardigans. De som är närmare rockkultur och punk, väljer läderjackor, svarta jeans och tillbehör som tillhör dessa kulturer för uppsättningar.

American

Denna street style föredrar allt som kommer hand i hand. Bågar kan bestå av shorts och en pälsväst, en luftig sommarklänning och jacka, denimprodukter och prickiga tillbehör. Ofta är denna stil utspädd med element i landstil och avslappnad.

ryska

I vårt land härstammar denna mode trend nyligen. Ofta förekommer det i ungdomsbågar, det är en blandning, eklekticism, som uppfattas enkelt och naturligt. I uppsättningen finns inga strikta linjer som är inneboende i den klassiska stilen. Det är mer av en hipsterskugga som klarar av att kombinera sådana kläder som rippade jeans med blusar och tunikor av känsliga färger. Ofta i bågen finns element i sportstil.

Bildteckning regler

Modern street mode begränsar inte flyget av fantasi och accepterar inte kloning av moderna mallar.

När du komponerar ett ensemble måste du observera flera nyanser:

 • i bågen kan vara märkesvaror och kläder billiga varumärken;
 • Använd inte många nyanser i ett outfit;
 • kombinationen av material med en annan faktura välkomnas;
 • I ett spektakulärt ensemble finns det saker "från andras axel" (oversize);
 • Kläderna ska vara bekväma.
 • Det är viktigt att sakerna är spektakulära och praktiska.
 • bilden kan bestå av budgetprodukter, samtidigt som den är dekorerad med ett märkes tillbehör;
 • Valet av färger bör bidra till ett positivt humör;
 • att se lämpligt och snyggt, måste du ta hänsyn till bilden av ett visst land eller en stor stad,
 • Användningen av ett tryck i en bur gör bilden oemotståndlig;
 • gör en båge snygg och attraktiv för att hjälpa till med en storstickad sak;
 • Det är bra om den plockade löken "ropar" om dess oförenlighet.
 • Glöm inte hår, smink och tillbehör.

Färglösningar

Färgschemat i varje land kan skilja sig från nyanser och deras mättnad. Samtliga är förenade med klassiska toner: vit, svart, grå, brun. De är alltid relevanta och låter dig kombinera saken med alla kläder i garderoben.

Många produkter är gjorda i kräm, rosa, röd, blågrå, blå, vinröd, sandig och dämpad grön nyanser. I utvecklingen av korall, träsk, apelsin och scarlet färger.

Grundläggande garderobsposter

Det kommer att finnas grundläggande kläder i garderoben på en street style fan som hjälper till att skapa en bild av street fashion.

Mäns flanellskjorta

Det kan vara monofoniskt, med en tryckkorg eller geometri. Denna garderobsartikel går bra med en T-shirt, kofta eller pullover. Du kan bära den, knuten till höfterna.

Jacka tillverkad av äkta läder eller läder, ekoskinn

Färgen är inte begränsad och det kan vara något: monokroma och ljusa färger är i mode. Produkten med anteckningar av militär (träsk ton) betonas i bilden av brutalitet.

Denimskjorta

Denna sak är universell och passar nästan alla kläder. Om den är lång och har en fri klippning, kan den bäras med leggings, med betoning på midjan med ljusa accenter (bälten, läderbälten).

T-shirt med ett mönster

Mönstret av produkten kan vara vilken som helst, men för lämplig båge är det viktigt att förstå vad som är skrivet eller avbildat på produkten.

Romantisk klänning

Det här klädseln finns i alla kvinnors garderob. En lätt klänning av flytande tyg är en idealisk egenskap för gatemode.Den kan bäras i kallt väder med en jacka och jämn stövlar i militärens anda.

Leggings och jeans

Färgen på byxorna kan vara vilken som helst, även med ett tryck. De är populära attribut av en sådan klänning och blandar harmoniskt med toppar, tunika, tröjor, T-shirts, jackor och klädfri frisyr och unisex-stil.

Coat eller trench coat

I modeformat måttskuren, något baggy.

tillbehör

I varje garderob finns en elegant halsduk, trendig väska eller hatt. Dessa tillägg kommer att vara till nytta och slutföra framgångsrikt löken som tagits upp.

Hur man gör ett snyggt utseende?

Street trend har absorberat det bästa som modetrender erbjuder. Det är maximalt avslöjat på sommaren och lågsäsong bilder.

Vårbågen kombinerar ofta romantiska och brutala saker. Detta kan vara en elegant klänning eller en sundress som kombineras med en denimjacka. För att komplettera utrustningen kan du lakoniska båtar eller sandaler på plattformen.

I år är den faktiska kombinationen av toppen av friklippet med en passande botten, till exempel en duett av överdimensionell tröja och jeans.

Modig frisyr är lösa lockar, ibland med viss försumlighet.

I någon bild behöver du uppmärksamma en ljus detalj. Om det här är snygga byxor med ett tryck, är det bättre att kombinera dem med en klassisk blus, lägga till ett par tillbehör, plana skor och en väska i sportstil.

Om det i satsen finns en sak med en lysande konsistens, för att inte överdriva dagbögen, måste du späda glansen med kläder av neutrala monokromatiska nyanser.

Delikat feminin kjol eller lätt klänning med rufs kan göra en set med en aggressiv jacka, läderjacka, jacka med epauletter och massiva metalldekorationer.

En träff för tjejer kan skapas genom att kombinera en dubbelhårig jacka "från någons axel", en klassisk kjol, en stickad T-shirt och höghælta skor.

En harmonisk blandning i atmosfären kommer att hjälpa jeans i en grunge stil, en topp med ett ljust tryck och ett stort bälte. Du kan lägga femininitet till en bild genom att plocka upp en tunn blus och plattformskor till den.

Street stil för den kalla årstiden innebär lagring. En päls eller päls kan bäras över en tröja och väst. Ytterkläder färger kan vara några.

Leggings och jeans kan kombineras med ljusa T-shirts och komplement uggs. Inte mindre imponerande och snygg utseende, bestående av denim shorts, topp och tunn cardigan. Samtidigt är det i skapandet av bilden en ragged cut och en asymmetrisk hemma välkomna.

Slipsar och fotkängor är perfekt kombinerade med leggings. En oumbärlig egenskap av gatustil för den kalla årstiden är en voluminös halsduk. Perfekt om satsen kommer att bli vantar och hatt liknande sticka och skugga.

Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer