Kläder för idrott

Sport badkläder

Sport badkläder

gå med i diskussionen

 
Innehållet
 1. Egenskaper och fördelar
 2. modell
 3. mode
 4. öde
 5. varumärken
 6. färg
 7. Hur man väljer?

Egenskaper och fördelar

Bland de olika strandkläderna finns flera typer av badkläder: strand, kväll och sport.

Sport baddräkt - ett garderobsparti som används för sportaktiviteter. För sporten är det lämpligare passform, men ofta finns det separata. I de flesta fall bärs baddräkter i vattensporter (simning, vatten aerobics).

Först och främst bör sådana kläder vara bekväma och gjorda av elastiskt och välsträckt material. För tillfället kan du se många färger och stilar av sport baddräkter. Idrottare föredrar vanligtvis lugna, soliga färger och undviker ljusa utskrifter.

En av de viktigaste uppgifterna när man väljer en sport baddräkt är att välja en sak från ett kvalitetsmaterial. Om du planerar att engagera sig i fysisk aktivitet i poolen, kan klor påverka tygets sammansättning negativt. Följaktligen kommer du inte att passa en modell som du kan bära på stranden, eftersom det snabbt kommer att förlora sitt ursprungliga utseende.

Baddräkter avsedda för sport behöver inte se strängt, bland dem är ofta vackra och snygga alternativ. De mest fashionabla trenderna i den här riktningen är baddräkter med shorts.

modell

På marknaden finns det många olika modeller av sport baddräkter. En av dem är en kvinnors baddräkt. Sådana kostymer förvärvas av tjejer som är yrkesmässigt inblandade i sport och deltar i internationella tävlingar. Externt ser den här baddräkt ut som en jumpsuit, dess längd är ungefär till nivån på knäna. Han skapar en strömlinjeformad bild som underlättar aktiva övningar i vattnet.

När du syr i sporten använder baddräkter material som sträcker sig mycket bra och passar tätt i kroppen. Samtidigt stör dessa vävnader inte aktiva rörelser. Det finns modeller som har inbyggda koppar för att stödja bröstet.

Om du gillar att simma, spela strandspel eller göra akrobatik, så ska ditt val säkert falla på en solig baddräkt, så stängd som möjligt framför och bakom. Baddräkt av en separat typ är en bodice eller topp tillsammans med baddräkter. Överdelen ska passa snyggt mot kroppen och ge tillförlitligt stöd till bröstet, men inte pressa det. Ofta försätts överdelen av baddräkten med gummiband. Baddräkter kan vara av olika former: trosor, bikini, shorts.

Baddräkter avsedda för professionell sport är vanligtvis mörka eller diskreta, men de kan ofta innehålla ljusa färgutskrifter. Vissa delar av dessa baddräkter kan dekoreras med nät.

mode

Det finns många olika stilar av baddräkter på marknaden, där någon tjej kommer att hitta modellen som tar hänsyn till alla funktioner i hennes kroppsbyggnad och typ av hobbyer.

Bikini är indelade i två typer: Separat och smält (stycke, fast).

Baddräkter för sport varierar skära och klippa på baksidan. Enligt denna princip är de uppdelade i modeller:

• med en öppen rygg. De är vanligtvis utrustade med tunna justerbara band. Om du har ett litet bröst, är det här alternativet för dig. Om du är ägare till magnifika former och vill köpa just en sådan baddräkt, bör du fokusera på modellen som ger ytterligare stöd till bröstet.Ofta kommer detta alternativ av badkläder att kompletteras med ett extra korsband på baksidan.

• med breda axelremmar som korsar tvärs på baksidan (brottningstyp). I det kommer du att känna dig väldigt bekväm i vattnet, och din figur kommer att presenteras i en vinnande version. En sådan plankläder ger dig obehindrat rörelse i vattnet. På grund av de brett banden kommer det inte att skära i huden och gnugga det. Det kommer också att ge stöd till dina bröst. Den senare beror direkt på slitsen på baksidan: ju mindre det är, desto bättre stöd.

• med en sluten rygg (kan förses med blixtlås eller ett litet snitt i form av droppe). Detta är det bästa alternativet för kvinnor med curvaceous. Dessa baddräkter döljer kroppen till det maximala och har en dragande effekt.

När du köper en baddräkt är det mycket viktigt att tänka på din höjd och hitta rätt storlek.

En separat baddräkt kommer att vara fördelaktig att titta på representanter för en tunn figur. Denna typ av badkläder är en topp med koppar komplett med shorts.

Denna typ av baddräkter är i sin tur uppdelad i flera underarter:

 • Sportmodell är den mest populära. En kroppsdel ​​med koppar och snäva shorts föredras av både idrottsmän och modeälskare. En sådan baddräkt kommer inte bara att tillhandahålla pålitlig bröstfixering, men kommer också att dra åt skinkorna och höfterna.
 • Med en topp och shorts retro stil. Modet av de senaste åren blir populärare, så denna baddräkt kommer att se väldigt original. Shorts av denna typ av baddräkt har vanligtvis en hög midja och kombineras med en balconette-kroppsdel. Denna baddräkt är idealisk för tjejer med branta höfter och svagheter i buken och midjan.
 • Med mini shorts.

Denna typ av baddräkt är väldigt populär och kommer att passa solbränna älskare.

Bland de olika sport baddräkterna finns baddräkter med kjol. Om det här är en baddräkt, så liknar den en miniklänning, och om den är separat, ett ämne med en mini kjol. Sådana modeller ger femininitet och ser attraktiv ut. Piece baddräkt med kjol är ett bra val för dem som inte vill visa bristerna i deras figur.

öde

Det finns många olika modeller av sport baddräkter på marknaden och nästan alla har sina egna ändamål.

För akrobatik

Baddräkt för koreografi skiljer sig från den vanliga sportbaddräkten genom närvaro av en kjol och genomskinliga insatser. Dessa baddräkter är indelade i underarter:

• För uppträdanden i gymnastik (en sådan baddräkt ska vara i harmoni med ditt sätt att utföra);

• för akrobatik (bör ge maximal komfort för att undvika skador och förspänningar)

• För aerobics (sådana baddräkter har många mönster och dekorationer).

För gymnastik

Baddräkter konstruerade för rytmisk gymnastik, brukar se väldigt ljusa, innehålla genomskinliga insatser, liksom gnistrar och stenar. En sådan baddräkt ska vara så bekväm som möjligt och bör inte hindra rörelse på något sätt. Ofta under denna bild ha på sig leggings.

För dans

Baddräkt för dans är en gemensam baddräkt i enfärgsmönster. Mestadels finns sådana baddräkter i svarta, vita eller hudfärger. De är av klassisk typ (i form av underbyxor nedan) eller med shorts.

För simning

Baddräkt, som tjänar för att bada i poolen, har ett antal skillnader från stranden. Sådana baddräkter ska ge högsta komfort när du reser på vatten och vatten aerobics. För simning, brukar välja stycke modeller av baddräkter blygsamma färger.

Poolkläder ska ha följande egenskaper:

• Täppa fast kroppen utan att bilda församlingar;

• Säkert fixat på kroppen som inte tillåter att den avtar

• Måste sys av tyg som är resistent mot klorerat vatten (polyester, polyamid, nylon, lycra och mikrofiber);

• I stället för att gummiband ska vara samma tyg från vilken baddräkten är tillverkad, behandlad med överlock.

För stranden

Strandälskare måste ha en fashionabel, vacker baddräkt. Det kan vara antingen singel eller separat, och några av det fina könet förvärvar flera olika modeller samtidigt. På kusten kommer att vara relevanta prickiga lekfulla nyanser, ovanliga mönster och tryck.

varumärken

En av de mest kända varumärkena som producerar en mängd olika alternativ för sport baddräkter, är Nike (Nike). Nike produkter används för rekreation, träning i gymmet eller professionell sport, som rytmisk gymnastik och synkroniserad simning.

Populär tillverkare av fashionabla klänningar Bosco producerar olika typer av kvinnors baddräkter. De har sin egen zest i form av en icke-standardfärg med alla slags smycken och ger din bild ett oändligt upplyst utseende. Denna tillverkare har ett brett storlek för flickor i olika byggnader.

Det kända företaget Reebok erbjuder ett stort urval av baddräkter av olika modeller. Huvudskillnaden för detta märke från andra är den som tillverkaren använder när man symar material som ger bra luftbyte. Baddräkter av detta märke har den särdrag att hålla sin form, även om du har varit i klorerat vatten under lång tid. Ett annat plus på badet är att produkten behåller sin ursprungliga färg under mycket lång tid. Dessa baddräkter är mycket slitstarka och kommer att hålla dig i många år.

Det franska varumärket Christian Moreau utmärks av originalets baddräkt. Denna designer är känd för sportkläder för rytmisk gymnastik. Om du är professionellt inblandad i sport, är baddräkten för detta företag för dig. Kopior av denna tillverkare har en extra design, liksom extremt bekväma att bära och under tunga belastningar. I den här vägen kommer du inte att gå obemärkt.

Decathlon har låga kostnader för baddräkter, bikini med shorts och stängda baddräkter. Detta varumärke producerar en stor mängd sportartiklar till låg kostnad och bra kvalitet.

färg

Sportbikini finns i olika färger. Ljusa färger är bäst för stranden alternativet. Vit färg ser extra, men inte hållbar att ha på grund av att stranden sand tenderar att lämna fläckar.

För intensiva sysslor och bad i vattnet föredrar de extremt begränsade färger. Om du går till en strandfest, bör du välja en ljus baddräkt, dekorerad med gnistrar, stenar eller pärlor. Färgade gymnastiska baddräkter utvalda i enlighet med dansen, där den presenteras.

Hur man väljer?

Innan du köper en sport baddräkt måste du ta hänsyn till flera faktorer:

 • Om du planerar att köpa en baddräkt för klasser i poolen måste du välja fall som inte är känsliga för klor. Sammansättningen av sådana tyger innefattar lycra, polyamid eller polyester. Köp inte en baddräkt av ekologisk bomull för simning.
 • Om du planerar att använda en baddräkt så ofta, bör du köpa en modell som håller sitt ursprungliga utseende och färg så länge som möjligt. Dessa baddräkter är vanligtvis gjorda av mikrofiber eller polyester. För intensiv träning rekommenderas det att välja produkter från kända tillverkare.
 • Om du vill ge extra stöd till bröstet, leta efter en baddräkt med bra bröstkorg eller med koppar. Om din figur har brister, köp en modell med en sluten rygg eller en baddräkt, som innehåller lycra.
 • Det ska inte finnas några metalldelar på baddräkten. Under simning kan de orsaka skada. Välj de enklaste modellerna utan metall eller plastdetaljer.
 • I badkläder ska du känna dig bekväm, den bör inte begränsa dina rörelser och orsaka besvär.
 • Om du professionellt spelar sport, bör du välja en baddräkt eller baddräkter som täcker 2/3 av skinkorna. Detta är normen för världsstandarder.
Skriv en kommentar
Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. För hälsa, kontakta alltid en specialist.

mode

skönhet

relationer